Serveis

Aquests són els principals serveis que Digibestial ofereix:

gffd

Digitalització en 3D d’elements d’imatgeria festiva

Mitjançant l’ús d’escàners de feix de llum amb captura de textures, obtenim un núvol de punts que poden conformar el bessó digital de qualsevol element d’imatgeria festiva. Posteriorment, s’efectuen els tractaments necessaris de post producció per a optimitzar i reduir la mida del fitxer resultant, a fi que sigui tractable i usable en diferents contextos.

Salvaguarda i difusió del Patrimoni Cultural

Per mitjà de la signatura d’un conveni amb els agents implicats en l’element d’imatgeria festiva (ajuntament, propietat, entitat administradora…), Digibestial aporta el seu granet de sorra a la salvaguarda del patrimoni custodiant a perpetuïtat els models digitals obtinguts. Bona part d’aquests models, són consultables a la galeria Sketchfab.

Digitalització en 3D d’elements patrimonials i industrials

Després d’haver fet més d’un miler de digitalitzacions, apliquem el nostre know-how i els nostres recursos per a efectuar digitalització d’elements patrimonials de mida petita i mitjana (tals com art religiós, escultures i elements icònics), així com també la documentació digital de peces d’origen industrial per a procesoss d’enginyeria inversa.

Assessorament a constructors i restauradors, i impressió 3D

Destinem part del nostre temps i recursos a investigar diferents tècniques que permetin posar la tecnologia 3D a disposició dels constructors i restauradors d’imatgeria festiva. La digitalització, tractament i impressió 3D permeten elaborar rèpliques d’elements malmesos, o bé que necessiten modificacions de la seva mida. Inclús, permet escalar figures de concepte a la mida definitiva.

Experiències immersives amb Realitat Virtual (VR) i vídeo 360º

La innovació creativa forma part del nostre ADN. Cerquem constantment nous formats de divulgació immersiva basats en Realitat Virtual (VR) i vídeos en 360º.

Alguns d’aquests els publiquem en obert, i resten a disposició de la comunitat per al seu ús lúdic, educatiu i cultural. D’altres, els reservem per a les activitats i tallers que duem a terme a escoles, esplais i centres cívics.

Aplicacions de Realitat Augmentada (AR)

La Realitat Augmentada és una tecnologia que permet combinar elements digitals damunt imatges captades en temps real.

Digibestial produeix experiències immersives basades en realitat augmentada.

Jocs de taula i materials divulgatius

Un dels pilars fonamentals per a una divulgació efectiva de l’àmbit cultural es basa en aquells instruments que permetin situar el relat a nous públics, així com consolidar-lo en públics existents, des d’una vessant lúdica i formativa.

Amb Digibestial posem al mercat jocs de taula de temàtica cultural, assumint la conceptualització, disseny, producció i distribució.