Presentació del Lleonet del Vendrell a partir d’una digitalització 3D

Etiquetes


Encara no hi ha contingut per mostrar aquí.

El dissabte 30 de setembre de 2023 es presentarà, a la plaça Vella del Vendrell, el nou Lleonet realitzat a partir d’una digitalització 3D per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. És una figura adaptada a les circumstàncies del ball de la colla, ja que a partir d’ara molts dels balladors joves la podran portar, cosa que fins ara, pel pes de l’antiga figura, les grans dimensions i els problemes estructurals interns no era possible. 

Gràcies a les tècniques de digitalització i escaneig 3D es presenta el nou Lleonet, una iniciativa que ha tingut el suport de l’Agrupació del Bestiari, de la Parròquia del Vendrell, de l’Orgue del Vendrell i de l’Ajuntament del Vendrell.